Again?

Har slutligen isett att min pappa är dum i huvudet. På riktigt. Cigaretter är tydligen viktigare än mig och Katarina. Jag klagar på att han röker och inte städar, men han tror hela tiden att det är mamma som har sagt vad jag ska säga till honom. Jag vill aldrig mer se honom. Jag har sagt så innan, men nu är det verkligen på allvar. Jag hatar honom, mamma hatar honom och såsmåning om, när Katarina har blivit äldre och fattar vad han håller på med- kommer hon också att hata honom. Han kommer bli ensam på grund av cigaretterna. De är tydligen viktigare än hans barn. Mamma vill gå till familjerådgivare, men pappa säger nej. Vi har slut på idéer. Pappa kommer sluta som ensam.

Jag hatar honom.


N8

Hej allihopa!

Idag är det julafton! (Om någon har missat det)
Först har jag, mamma, Katarina och min morbror David åkt ut till Nitta där min mormor och morfar bor och firat jul med massa paket! Min andra morbror Daniel var också med. Sedan åkte vi hem och kollade på Kalle anka med pappa, öppnade paket och åt massa gott! Snart blir det film.. I julklapp fick jag en ny mobil, en N8 med världens bästa mobilkamera! Är jättenöjd och fick dessutom ett råsa-glittrigt skal till den också! God Jul och snart Gott nytt år! <3

Bry


Just nu känner jag mig ensamast (stavning) i världen. Men jag vet ju att det finns alltid nån som har det värre. Sitter och lyssnar på Adele- someone like you. Kom precis från pappa och sitter nu här. Orkar inte med honom. Jag kan inte andas i hans lägenhet p.g.a. att han röker inomhus. Min lillasyster bryr sig inte, men det gör jag.

Vill inte känna att nån hatar mig. Vill känna att nån bryr sig. Men jag vill inte att nån får veta hur jag känner och mår. Vill känna nån som känner sig likadan. Nån som jag kan luta mig till och lita på. Just nu kan jag inte vara mig själv. Det går inte. Jag vet inte vad jag vill. Jag kan inte lita på en ända själ.

Vill sluta bry mig.

Vill flytta.

Vill byta skola.

Vill veta hur det känns att dö, men ändå överleva.

Vill börja om på nytt.

Pepparkakor!

Tjo!
Idag är jag på ganska bra humör, har precis ätit fruckost och ska dra hem till pappa. Vi åkte och hämtade honom igår! :D Han hade med sig frukt som man endast kan odla i Iran och nya, fina oljefärger till mig!

Detta är min önkselista:

1. Hund (önskat mig sedan 6 år)
2. Mobil (kommer få)
3. En målarduk
4. Penslar
5. Whiteboardtavla
6. Massa fina kläder!
7. Mascara
8. Råttor
9. Stora ringar
10. Pengar, så jag kan köpa det jag inte får! ;D

Gick inte helt i ordning.

Hoppas ni alla får en rolig vecka! Nu drar jag hem till pappa och Katarina! Ska åka pulka och käka pepparkakor! Mums!



God Jul..... snart. :D

Pappa!

Idag kommer pappa hem!
Han har varit i Iran i ungefär 1månad nu, tur att jag får fira jul med honom! Sist han var där gick han upp i vikt- vilket är bra ( Han är smal som en get!) Hoppas han har gått upp lite till nu då! :D

Min supersöta älskade pappa! :* <3

SNÖ!


Nu snöar det! Äntligen! Ska nog gå ut och åka lite pulka när Katarina kommer hem... Läääääängtar! :D














Göra?

Hellox

Idag ska jag vara ensam hemma hela dagen! Vet inte vad jag ska hitta på. Orkar inte vara med ngn kompis.. antar att det får bli att sitta vid datan, lyssna på musik och titta på tv. Vrf måste det vara som tråkigast när man ska ha det som roligast? Det är ju lov för fan!



ZeZ

Vart ska man ta vägen då?!

Hej.
Idag har jag haft en sista skoldag, men inte den bästa. Funderar till-och med på att byta skola. Själva skolan är bra, lärarna miljön.. Men jag kan inte lita på nån längre. Jag vill inte börja på särla, inte på kunskap.. Jag vill vara på nått ställe där jag kan vara jag! Jag vill leva lyckligt. Jag vill hjälpa människor. Jag vill sluta gråta. Jag vill veta hur det känns att dö. Jag vill veta om det finns en himmel och ett helvete. Jag vill veta om jag nånsin kommer passa in..

Idag :D

Hejsan!
 Idag har jag slöat m.m. och äntligen har det kommit snö! :D Men jag tror tyvärr inte att den kommer ligga kvar här i regninga borås.. Just nu sitter jag och Katarina och väntar på att mamsen ska komma hem från affären! Sen, ikväll ska vi dekorera vårat grymt misslyckade pepparkakshus och om vi hinner tänker vi göra knäck- mums!


Lilla Jag- för två år sedan ;) <3

Snö?

Det är 7 dagar kvar tills julafton! Inte en ända snöflinga syns till utanför mitt fönster! Jul utan snö är som en fest utan gäster! Tror det beror på klimatförändringen.. :(

Men nu ska jag tänka på annat, åka in till stan och shoppa julklappar med mamsen och Katarina! :D






Bye! <3


Hellow!

Hej alla underbara människor! Äntligen är det snart jullov! Måndag är sista skoldagen och det bästa är att det är chilldag då!! Nu ska jag kolla fb lite så vi ses! :* <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0